Πες πως μ' αγαπάς - Lindsey, Johanna (Εκδόσεις Elxis, 2016)
Απένταρη και σε πολύ δύσκολη θέση, η Κέλσι Λάνγκτον συνειδητοποιεί ότι μόνο αν πουλήσει τον εαυτό της σε μια δημοπρασία, θα σώσει το μέλλον της αδελφής της. Έτσι, η περήφανη αλλά απελπισμένη γυναίκα μπαίνει στον κακόφημο "οίκο του έρωτα", αποφασισμένη να γίνει το παιχνιδάκι κάποιου πλούσιου αριστοκράτη - και ο λόρδος Ντέρεκ Μάλορι είναι αυτός που θα δώσει το μεγαλύτερο ποσό, για να την αγοράσει. Ωραίος και αμετανόητος εργένης, ο Ντέρεκ μυεί την αισθησιακή κοπέλα σ' έναν κόσμο ανυπέρβλητης ηδονής και επικίνδυνου ανταγωνισμού. Όμως η Κέλσι ξέρει ότι πρέπει πάντα να κρατά κρυφή την αριστοκρατική καταγωγή της - ακόμα και όταν η χάρη, το πνεύμα και η ομορφιά της πείθουν τον νέο "αφέντη" της να θυσιάσει την ελευθερία του και να την ερωτευτεί πραγματικά.