Ποιήματα : επιλογές του εκδότη - Παλαμάς, Κωστής, 1859-1943 (΄Αλδε, 2017)
Επιλογή των πιο αντιπροσωπευτικών ποιημάτων του μεγάλου νεοέλληνα ποιητή που σε έναν του στίχο λέει: «Ακούστε με, είμαι του καιρού μου και όλων των καιρών). Πράγματι ο κορυφαίος λυρικός ποιητής, ο μεγαλόπνοος οραματιστής, ο εφευρετικός τεχνίτης του στίχου και του πεζού, ο καταπληκτικός γλωσσοπλάστης, ο βαθύς στοχαστικός νους που η ευαισθησία του απλώνεται από τα πιο ατομικά ως τα πλατύτερα εθνικά και πανανθρώπινα ενδιαφέροντα, Κωστής Παλαμάς, είναι πάντοτε επίκαιρος και συναρπαστικός.