Λύκος ,ή, Πρόβατο - Μαρασλής, Αναστάσης Α. (Ποικίλα Θέματα, 2007)
Ο έρωτας είναι ένα παιχνίδι και,όπως κάθε παιχνίδι,έχει παίκτες,κανόνες και τεχνική.Την τεχνική αυτή μπορείς να τη μάθεις εύκολα και γρήγορα.Εφαρμόζοντας τις χρήσιμες μεθόδους και οδηγίες,που λεπτομερώς δίνονται εδώ,θα ξεπεράσεις το φόβο της απόρριψης και θα μάθεις γρήγορα πώς να έλκεις ερωτικά όμορφες,σέξι ή επώνυμες γυναίκες.Οποιοσδήποτε άντρας μπορεί να το καταφέρει ανεξαρτήτως εμφάνισης,ηλικίας και οικονομικής κατάστασης,αφού αλλάξει πρώτα τα περιοριστικά του πιστεύω. Θα μάθεις επίσης να περνάς τα τεστ και την έμφυτη άμυνα μιας όμορφης γυναίκας, καθώς και πώς να αναπτύσσεις την επικοινωνία σου με μια όμορφη και ποθητή γυναίκα, πώς να διεγείρεις τα συναισθήματά της και να λιώνει σαν παγάκι στην παλάμη σου. Επίσης δίνονται χρήσιμες οδηγίες για να βελτιώσεις την εμφάνισή σου, τη στάση του σώματός σου,πώς να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου αποτελεσματικά και πώς να ξεκόψεις από το ρόλο του καλού παιδιού και να βγεις από το κλαμπ των κερασάκηδων,των καληνυχτάκηδων και των γκομενοφυλάκων.Πρόβαλε τον εαυτό σου με θάρρος και διεκδίκησε περισσότερη χαρά,σεξ και πάθος στη ζωή σου με όμορφες γυναίκες.Χτίσε το προφίλ του ακαταμάχητου άντρα, του άντρα λύκου-κυνηγού,που δε γίνεται εργαλείο στα χέρια καμιάς γυναίκας.