24 ιστορίες περιμένοντας τον Αϊ-Βασίλη - Poilleve, Sylvie , 1960- (Μίνωας, 2008)
Σε μερικές μέρες θα έρθουν τα Χριστούγεννα.Οι φίλοι μας που ζουν στην έρημη φάρμα θα σε βοηθήσουν να κάνεις υπομονή, μέχρι τη μαγική νύχτα των Χριστουγέννων.Όλοι μαζί επινόησαν ένα αστείο παιχνίδι:κάθε βράδυ, ο καθένας ξεχωριστά θα διηγείται και από μια ιστορία.Αφηγητές:Το Πονηρό Ξωτικό, o κύριος Χρόνης, η κυρία Κοκκινόκοτα, ο Μικρός Γίγαντας, ο Ποντικούλης, ο Σπουργίτης και τα τρία μικρά γουρουνάκια, Νιφ Νιφ, Ναφ Ναφ και Νουφ Νουφ.Εμπρός λοιπόν, μη χάνεις λεπτό, γνώρισε τους μικρούς σου φίλους!