Τα παιδιά της χελιδόνας : μυθιστόρημα - Χαριτόπουλος, Διονύσης, 1947- (Σύγχρονη Ελληνική Πεζογραφία, 2015)
Ένα σπίτι που το καίνε τρεις φορές κι ένα δελφίνι από ρύζι για τη βασίλισσα.Μια θαυματουργή εικόνα της Παναγίας κι ένας πολεμιστής της Αλβανίας σε θάνατο.Μια βέρα που γράφει σαράντα χρόνια ξένο όνομα κι ένα τσουβάλι κεφάλια ανταρτών για μοίρασμα.