Παίξ' το όπως πάει - Didion, Joan, 1934- (Κορυφή στη σύγχρονη λογοτεχνία, 2005)
Hθοποιός,κόρη,σύζυγος,μητέρα,γυναίκα:η Μαράια Γουάιεθ είναι η ηρωίδα της Joan Didion,που έχει παίξει κάθε ρόλο όπως οι άλλοι το απαιτούσαν.Μία γυναίκα που έχει αναισθητοποιηθεί μπροστά στον πόνο και την ευχαρίστηση.Μόλις τριάντα χρονών,και βρίσκεται εντελώς αποκομμένη από το σύζυγό της,τους εραστές,τους φίλους της,από το ίδιο της το παρελθόν και το ίδιο της το μέλλον.Μια ιστορία που εκτυλίσσεται σε ένα μέρος πέρα από το καλό και το κακό, που τοποθετείται στο Λος Άντζελες,στο Λας Βέγκας και στην άγονη γη της ερήμου Μοχάβε,όμως στην πραγματικότητα περιγράφει το τοπίο μίας άνυδρης ψυχής.Ένα μυθιστόρημα που έχει την ικανότητα να αφυπνίζει.