Ο βασιλιάς των λιονταριών. το βασίλειο του Σίμπα - Disney, Walt, 1901-1966 (Disney cinema : Οι καλύτερες ταινίες disney σε κόμικς, 2007)
Η μικρή Κιάρα, η ξεροκέφαλη κόρη του Σίμπα και διάδοχος του θρόνου είναι λάτρης της περιπέτειας. Καθώς εξερευνα τα λιβάδια που απαγορεύεται αυστηρά να πηγαίνει, συναντά τον ατίθασο Κόβου, ένα μικρό λιονταράκι που ακολουθεί τα χνάρια του Σκαρ. Καθώς τα δυο μικρά προσπαθούν να βρουν τη θέση τους στον "Κύκλο της Ζωής", αντιλαμβάνονται ότι μόνο αυτοί οι δύο μπορούν να ξαναφέρουν την ειρήνη και την αγάπη στις αγέλες τους!