Με τη Γλαύκη στην αρχαία αγορά της Αθήνας : εκπαιδευτική περιήγηση με δραστηριότητες και παιχνίδια - Πίνη, Εύη (Μικροί οδηγοί μουσείων, 2008)
Πώς μπορεί να γίνει η επίσκεψη σε έναν αρχαιολογικό χώρο παιχνίδι εξερεύνησης; Η Γλαύκη, η μικρή κουκουβάγια της Αρχαίας Αγοράς, έχει την απάντηση. Μαζί της τα παιδιά θα κάνουν ένα γοητευτικό ταξίδι στο παρελθόν, αναζητώντας τα ίχνη των αρχαίων Αθηναίων στην Αγορά, εκεί όπου χτυπούσε η καρδιά της πόλης.