Η ιστορία της βιολογίας σε κόμικς : από τις αρχές του 19ου αιώνα έως τα τέλη του 20ού. - Ghigliano, Cinzia, 1952- (Κάτοπτρο, 1992)
Το βιβλίο αυτό, με μεγάλη αφηγηματική δύναμη και τρυφερή εικονογράφηση, παρουσιάζει τόσο τις απαρχές της βιολογικής σκέψης όσο και τις σύγχρονες κατακτήσεις της γενετικής μηχανικής, προσφέροντας στον αναγνώστη μια πανοραμική εικόνα της βιολογίας και των νέων δρόμων που άνοιξε στην ανθρώπινη γνώση.