Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δέντρο - Guile, Gill; Χούνος, Νέστορας Γ., 1947- (Τρυφερές χριστουγεννιάτικες ιστορίες, 2000)
Η σειρά αυτή είναι ιδανική για τους μικρούς μας αναγνώστες.Τα μεγάλα ευανάγνωστα γράμματα και οι διασκεδαστικές,πολύχρωμες εικόνες προσφέρουν στα παιδιά την ευκαιρία ν' αρχίσουν να αγαπούν το διάβασμα. . .