23 - Βαρδάκας, Νίκος , 1976- (Ρώμη, 2018)
Η γλώσσα του σώματος τους, πρόδιδε μόνο προβλήματα. Στα μάτια του αντανακλώνται οι αδυναμίες που κουβαλούσαν και προσπαθούσε να τις κρίνει αφού πρώτα τις αξιολογήσει. Κατέληγε πάντα στο ίδιο συμπέρασμα. Ότι η επιφάνεια που λάμπει, είναι πρόσκαιρη. Η ουσία της συμπεριφοράς μας είναι η πράξη κατά συνείδηση και η ευθύνη που απορρέει από αυτή την συνοδεύει, μέχρι την εκπλήρωση της.