Ιστορίες από 3 ετών - Πιπίνη, Αργυρώ; Πιπίνη, Αργυρώ; Πιπίνη, Αργυρώ (Λογοτεχνία με πολύχρωμη εικονογράφηση / Εκδόσεις Πατάκη, 2017)
Προετοιμαστείτε για μια πολυάσχολη μέρα στον κήπο, για μια πειρατική περιπέτεια κι ένα ταξίδι στην κορυφή ενός βουνού - υπάρχουν τόσο πολλά πράγματα να ανακαλύψετε! Αυτή η υπέροχη, εικονογραφημένη ανθολογία με ιστορίες και ποιηματάκια είναι το τέλειο δώρο για παιδιά τριών ετών!