Τρέφομαι σωστά; - Καραντινού, Εύα (Οι Πρώτες μου ερωτήσεις και απαντήσεις., 2011)
Ένα χρήσιμο βιβλίο που εισάγει τις μικρές ηλικίες στο θέμα της σωστής διατροφής. Ένα μοναδικό βιβλίο για παιδιά αλλά κι ένα βιβλίο-εργαλείο για γονείς και δασκάλους.