9 αγαπημένα παραμύθια - Χούνος, Νέστορας Γ., 1947- (Διαβάζω και ακούω / Παιδικά παραμύθια, 2011)
Εννέα αγαπημένα παραμύθια με θαυμάσια εικονογράφηση και μεγάλα γράμματα για τους μικρούς φίλους του βιβλίου.