Η ωραιότερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ. - Berry, Edward (Η ωραιότερη ιστορία που γράφτηκε ποτέ, 2016)
Η ωραιότερη και πιο πολυαναμενόμενη ιστορία που γράφτηκε ποτέ εξαφανίζεται από το βιβλίο μία μέρα πριν την κυκλοφορία του. Το χειρότερο όμως είναι πως όλοι οι ήρωές της, καλοί και κακοί, πλάσματα φανταστικά, μάγοι και μάγισσες μπερδεύτηκαν με ήρωες από τα κλασικά παραμύθια, όπως ο Πίτερ Παν, Το νησί των θησαυρών, Πινόκιο, Ο μάγος του Οζ, Οι τρεις σωματοφύλακες, καταστρέφοντάς τις ιστορίες αυτές για πάντα! Η Άλμπα και ο Ντιέγκο, με τη βοήθεια της εκκεντρικής θείας τους, η οποία έχει ένα μυστηριώδες, μαγικό βιβλιοπωλείο, αναλαμβάνουν να βάλουν σε τάξη τις ιστορίες μπαίνοντας μέσα σ' αυτές και βοηθώντας τους κεντρικούς χαρακτήρες.