Στην καρδιά της Κούβας - Gutiérrez, Pedro Juan 1950- (Ξένη λογοτεχνία / Μεταίχμιο, 2008)
Ο Γκουτιέρες μας προσκαλεί με τον γνωστό ερεθιστικό του τρόπο σ' ένα συναρπαστικό ταξίδι στο εσωτερικό της Κούβας και των λαών της. Μια απολαυστική ιστορία που μέσα από ταξιδιωτικές περιγραφές, συνομιλίες, γλέντια και ερωτικές ιστορίες μας μεταφέρει για λίγο στην κουβανέζικη ξέφρενη πραγματικότητα με τα καλά και τα κακά της.