Το ιστιοφόρο-φάντασμα - Disney, Walt, 1901-1966 (Μίκυ μυστήριο, 2009)
Ένα πλοίο-φάντασμα καταπίνει όλους όσοι ανεβαίνουν επάνω του και οι ναυτικοί δεν τολμούν πια να ξανοιχτούν στη θάλασσα! Ο Μίκυ, αποφασισμένος να λύσει το μυστήριο, επιβιβάζεται στο ιστιοφόρο και εξαφανίζεται με τη σειρά του...