Κάθε μήνας ξεχωρίζει να 'χει κάτι να θυμίζει - Τζιαμπίρη, Ράνια Δ. 1989- (Τζιαμπίρης Πυραμίδα, 2018)
Κάθε μήνας έχει να μας προσφέρει κάτι ξεχωριστό! Το μικρό σκιουράκι μαθαίνει τι μοναδικό έχει κάθε ένας από τους 12 μήνες του χρόνου μέσα από τις στιγμές που ζει κάθε ημέρα με την οικογένεια και τους φίλους του.Αυτό το βιβλίο βοηθά το σκιουράκι και εμάς να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες κάθε μήνα, τις δραστηριότητες που επιτρέπει ο καιρός ανάλογα με την εποχή καθώς και έθιμα που πάντοτε μας θυμίζουν σε ποιο μήνα βρισκόμαστε! Άλλωστε, κάθε ένας από τους 12 μήνες του χρόνου είναι ξεχωριστός και έχει να μας μάθει πολλά!