Μυρωδιά από σανίδι : εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα - Κρομμύδας, Κώστας, 1971- (Διόπτρα, 2018)
Στην Αθήνα του '40, ένας έρωτας γεννιέται στο σανίδι, όταν η Δωδέκατη Nύχτα ενώνει τον Νικόλα και τη Λυδία στη σκηνή και τη ζωή. Ένας, κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και με πτυχές που μένουν κρυφές, μέχρι τη μέρα που ο Νικόλας αποφασίζει να αποκαλύψει στη Μάρω τα κρυμμένα μυστικά.Μια ζωή σαν θέατρο, γεμάτη ένταση, πάθος και δημιουργία, συνδέει τους δύο πρωταγωνιστές μέχρι την τελική αυλαία.Μια ζωή όπου «Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή.Κι όλοι οι άντρες κι οι γυναίκες είν' απλώς ηθοποιοί».Μια ζωή γεμάτη μυρωδιά από σανίδι.