Χίμαιρα - Γερονυμάκη, Ζιζή (Σ.Δ. Εκδόσεις, 2017)
Τα όνειρα που κάνουμε τις περισσότερες φορές είναι μία χίμαιρα, μία ουτοπία.Εμείς, όμως, προσπαθούμε να τα κάνουμε πραγματικότητα. Άλλοι το καταφέρνουν και άλλοι όχι. Το όνειρο της Τερέζας και του Αλκιβιάδη Καραντινού ήταν μία χίμαιρα να αποκτήσουν ένα καλύτερο σπίτι, να σταματήσει να σφουγγαρίζει σκάλες εκείνη και να έχουν ένα καλύτερο μέλλον τα δύο τους παιδιά, η Αλκμήνη και ο Δήμος.Όλα ξεκίνησαν με το θάνατο του Αλκιβιάδη. Λες και η μοίρα ήθελε, για να τους καλυτερεύσει τη ζωή, εκείνος να χαθεί.Ο γιος της έγινε ναυλωτής στο λιμάνι και η Αλκμήνη γιατρός σε ένα χωριό της Κρήτης.Η μοίρα στο εξής θα τους χάριζε απλόχερα την εύνοιά της με κάποια, όμως, σκαμπανεβάσματα.Ένα μυθιστόρημα φαντασίας που ο καθένας μπορεί, μέσα από την πλοκή του, τα πάθη και τους έρωτες των ηρώων, να αναγνωρίσει και ένα ζωντανό κομμάτι της δικής του ζωής.Θα καταφέρουν, άραγε, να κάνουν τη χίμαιρα πραγματικότητα; Θα το μάθετε διαβάζοντάς το.