10 έξυπνοι τρόποι για να κατακτήσεις έναν λόρδο - MacLean, Sarah (Η Αριθμητική του Έρωτα, 2018)
Ιούνιος 1823 Από τότε που ένα δημοφιλές γυναικείο περιοδικό τον χαρακτήρισε ως έναν από τους πιο περιζήτητους γαμπρούς σε όλο το Λονδίνο, ο λόρδος Νίκολας Σεντ Τζον πολιορκείται ασφυκτικά από κάθε κοπέλα που ενδιαφέρεται να παντρευτεί. Έτσι, όταν παρουσιάζεται η ευκαιρία να ξεφύγει από την κοινωνία και όλες τις γυναίκες που τον κυνηγούν, εκείνος φεύγει από το Λονδίνο και βρίσκεται στον δρόμο της πιο αποφασιστικής, απίστευτα όμορφης γυναίκας που έχει γνωρίσει ποτέ! Η κόρη ενός ανεπρόκοπου χαρτοπαίκτη αριστοκράτη, η λαίδη Ίζαμπελ Τάουνσεντ, έχει πάρα πολλά μυστικά και πολύ λίγα χρήματα. Αν και έχει μέχρι τώρα καταφέρει να φροντίζει τον εαυτό της με μεγάλη ευκολία, ο πρόσφατος θάνατος του πατέρα της αφήνει την Ίζαμπελ σε έναν ωκεανό από προβλήματα και σε ιδιαίτερη ανάγκη εξωτερικής βοήθειας. Ο αμαρτωλά όμορφος και εξαιρετικά περιζήτητος γαμπρός λόρδος Νίκολας θα μπορούσε να είναι η ίδια η σωτηρία που επιδιώκει. Αλλά η Ίζαμπελ πρέπει να είναι επιφυλακτική και να μην κάνει τίποτα απερίσκεπτο... όπως να ερωτευτεί με πάθος τον λόρδο Νίκολας!