9 απαράβατοι κανόνες για να φλερτάρεις ένα κάθαρμα - MacLean, Sarah (Η Αριθμητική του Έρωτα ;, 2018)
Μια λαίδη δεν καπνίζει ποτέ πούρα, δεν παίρνει μέρος σε μονομαχίες, επιλέγει προσεκτικά τους καβαλιέρους της και ποτέ δεν παίζει χαρτιά σε μια λέσχη μόνο για άνδρες! Η λαίδη Καλπουρνία Χάρτγουελ προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, καθώς έφευγε από την αίθουσα χορού. Δεν θα είχε ποτέ τον υπέροχο μαρκήσιο του Ράλστον ούτε κάποιον άλλον που να του μοιάζει. Οι αυστηροί κανόνες της αριστοκρατίας δεν επέτρεπαν τα ερωτικά παιχνίδια. Γοητευτικός, συγκλονιστικά όμορφος, ήταν ένας από τους πιο περιβόητους γυναικοκατακτητές του Λονδίνου. Η κακή φήμη του ταίριαζε με το πονηρό χαμόγελό του, ενώ τα ψεύτικα λόγια του αποκάλυπταν έναν πεπειραμένο άνδρα που ήξερε πώς να σαγηνεύει μια γυναίκα. Σίγουρα δεν πίστευε ούτε λέξη από όσα της είχε πει· ένιωθε ότι απλώς ήταν αφελής και άχαρη. Καθώς η πιθανότητα να μείνει για πάντα ανύπαντρη γιγαντωνόταν μέσα της, έπρεπε να σπάσει τον πιο δύσκολο κανόνα στη ζωή της... να φιλήσει κάποιον με πάθος!