Η φωτιά του ονείρου - Τζιβελέκη, Λεμονιά (IntroBooks, 2010)
Μια οικονομική απάτη προκαλεί τον χωρισμό δύο πολύ αγαπημένων ανθρώπων. Ο Μάριος καταφεύγει στη Νιγηρία, αφήνοντας για πάντα πίσω του τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του.Ο Δημήτρης είναι παντρεμένος με τη Χριστίνα, και συμβιβασμένος με το γεγονός ότι δεν πρόκειται να μάθει ποτέ τα μυστικά της γυναίκας με την οποία μοιράζεται τη ζωή του. Μια σειρά όμως από περίεργες συμπτώσεις είναι ικανή να δέσει αυτές τις ζωές με τέτοιο τρόπο ώστε μόνο η φωτιά να μπορεί πλέον να έχει την απάντηση σε όλα. Μια αγάπη που έχει καταφέρει να μείνει αναλλοίωτη από την απόσταση και τη φθορά που επιφέρει ο χρόνος δοκιμάζεται. Θα καταφέρει όμως να αντέξει μια επιπλέον δοκιμασία; "Η φωτιά του ονείρου" είναι ένα αισθηματικό μυθιστόρημα, με πρωταγωνιστές ανθρώπους που έχουν νιώσει την πραγματική δύναμη της αγάπης, τα νήματα της οποίας φτάνουν να απλώνονται ανάμεσα σε δύο ηπείρους... και ακόμα παραπέρα...