Σοκολάκης και Ζαχαρούλα Τρυποδόντη - Russellman, Anna (Αιώρα, 2016)
Ποιοι κατοικούν ανάμεσα στα δόντια μας; Δύο πονηρά μικρόβια, ο Σοκολάκης και η Ζαχαρούλα. Και τι κάνουν εκεί; Καταστρώνουν τα καταστροφικά τους σχέδια... Ένα βιβλίο με πολύ χιούμορ, που κινητοποιεί τα παιδιά να φροντίζουν την υγιεινή των δοντιών τους.