Ο καλός λύκος - Soderberg, Alexander, 1970- (Μεταίχμιο, 2017)
Ο αρχιµαφιόζος Χέκτορ Γκουσµάν κρύβεται σε ένα µοναστήρι στην Τοσκάνη χωρίς πόρους πια. Το µίσος και η δίψα για εκδίκηση που φωλιάζουν µέσα του είναι πολύ ισχυρότερα από την καλοσύνη όλων των µοναχών που τον φιλοξενούν. Του έχουν µείνει ελάχιστοι αφοσιωµένοι συνεργάτες, µεταξύ των οποίων η Σοφί Μπρίνκµαν, φίλη και νοσοκόµα του, η οποία όµως επίσης κρύβεται στην Πράγα, καθώς είναι πλέον διεθνώς καταζητούµενη. Θα καταφέρουν άραγε ο Χέκτορ και η Σοφί, ενώνοντας τις δυνάµεις τους, να πάρουν πίσω την αυτοκρατορία του και όλα όσα του ανήκαν, συµπεριλαµβανοµένου του γιου του, που κρατείται όµηρος από τους θανάσιµους εχθρούς του; Η τελική σύγκρουση προοιωνίζεται σκοτεινή και πολύ αιµατηρή.