Σύζυγος τσέπης : μυθιστόρημα - Crawford, Susan (Ξένη λογοτεχνία, 2016)
Η ζωή της Ντάνας Κατρέλ είναι ένα χάος. Είναι παντρεμένη με έναν πετυχημένο γοητευτικό δικηγόρο που με τη συμπεριφορά του την κάνει να νιώθει ασήμαντη, θαρρείς και είναι καταχωνιασμένη στην τσέπη του σαν ξεχασμένο κέρμα. Μόνη της διέξοδος, η φιλία της με τη Σίλια. Ώσπου μια ημέρα... η Σίλια θα βρεθεί ξαπλωμένη σε μια λίμνη αίματος, το σπασμένο βάζο δίπλα στο κεφάλι της, το μαχαίρι της κουζίνας ακριβώς πάνω από το χέρι της. Ο μόνος άνθρωπος που έχει το κλειδί του σπιτιού της, είναι η Ντάνα... Η ιστορία ενός γάμου, ενός φόνου και μιας γυναίκας στα όρια της τρέλας· μια πολύπλοκη, συναρπαστική αφήγηση ψυχολογικού σασπένς, μέσα από το θολό πρίσμα μιας γυναίκας που στέκεται στο χείλος του γκρεμού.