Σκανταλιές στο μικρό χωριό - Lindgren, Astrid Ericsson, 1907-2002 (Κίτρινο καράβι, 2002)
Ήρθε η άνοιξη στο μικρό χωριό της Σουηδίας και οι έξι μικροί φίλοι ψαρεύουν στη λίμνη, μαζεύουν κεράσια και κατασκηνώνουν στο δάσος.Η Άστριντ Λίντγκρεν, η συγγραφέας της "Πίπης Φακιδομύτη", περιγράφει με χιούμορ και φρεσκάδα την ευτυχισμένη ζωή μιας μικρής παρέας παιδιών που ζουν σε αρμονία με τη φύση και τα ζώα.