Ο λαμπερός πολεμιστής - Νευροκοπλή, Βασιλική (Παιδική βιβλιοθήκη, 2018)
Μέσα στα αναρίθμητα αστέρια υπάρχουν και κάποια δίδυμα... Όταν ένα απ' αυτά πέσει στη γη, ούτε σβήνει ούτε χάνεται, όπως νομίζουν πολλοί. Μόνο γεννιέται σαν ένα πλάσμα που δε μοιάζει πολύ με τα άλλα και γι' αυτό δεν το αναγνωρίζει κανείς.Τα πλάσματα αυτά για να ανακαλύψουν τον εαυτό τους κάνουν τα μεγαλύτερα ταξίδια αντιμετωπίζοντας πολλούς εχθρούς και κινδύνους. Αλλά ο ουρανός που τα γέννησε τους χαρίζει τα όπλα του και μ' αυτά γίνονται οι λαμπεροί πολεμιστές της ζωής.