Εδαφολογία - Μήτσιος, Ιωάννης Κ. (Zymel, 1999)
Ολοκληρωμένη συγγραφή που αναφέρεται στην ποιοτική κατάταξη των εδαφών, των νερών άρδευσης καθώς και τη διαχείριση των αρδευόμενων εδαφών διαφορετικής σύνθεσης. Αποτελεί μοναδικό επιστημονικό σύγγραμμα χρήσιμο όχι μόνο για τους φοιτητές των διαφόρων τμημάτων της Γεωπονίας και των παρεμφερών μ' αυτήν δραστηριότητες, αλλά και για όλους όσους απασχολούνται στο χώρο αυτό.