Ο γκολτζής Τίμο οργανώνει το παιχνίδι - Schubert, Ulli, 1958- (Ο Γκολτζής Τίμο, 2006)
Από τη στιγμή που ο Τίμο έγινε μέλος της ποδοσφαιρικής ομάδας, ένα μόνο πράγμα έχει στο μυαλό του: ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο, ποδόσφαιρο... Πού καιρός για διαβάσματα! Πάλι καλά που ο Πάουλ τον αφήνει να αντιγράφει πότε πότε. Σε αντάλλαγμα ο Τίμο τον προπονεί στα κρυφά για τερματοφύλακα. Ο Πάουλ δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά. Ο Τίμο τον παίρνει μαζί του στην προπόνηση, καθώς η ομάδα του ψάχνει για νέο τερματοφύλακα, θα δεχτούν όμως οι υπόλοιποι παίκτες τον Πάουλ;