Το αόρατο χρονολόγιο της σκέψης : απαντήσεις σε 28 ερωτήματα - Κονδύλης, Παναγιώτης, 1943-1998 (Νεφέλη, 1998)
Marin Terpstra -- Σπύρου Τσακνιά -- Σπύρου Κουτρούλη Οι τρεις μοναδικές συνεντεύξεις που έδωσε για το ελληνικό κοινό ένας από τους σημαντικούς στοχαστές της μεταπολεμικής εποχής, ο Παναγιώτης Κονδύλης. Μέσα από τις καίριες ερωτήσεις των συντευξιαζόντων ο Παναγιώτης Κονδύλης ξεδιπλώνει ολόκληρο το φάσμα της σκέψεις του επάνω σε θέματα προσωπικού ενδιαφέροντος, όπως η σχέση του με τον αρχαίο κλασσικό ιδεώδες, η εμβάθυνση του στα Μαρξικά κείμενα αλλά και οι επιρροές που δέχθηκε από αυτά. Επίσης θίγονται θέματα κοινωνικοπολιτικού χαρακτήρα.