Επιστημονικόν μνημόσυνον Γεωργίου Κ. Γαρδίκα ([χ.ό.], 1939)
Ο βίος και το έργον του Γ. Γαρδίκα -- Παδεία και εγκληματικότης -- Λογογράφος, λογογραφία -- Ο διδάσκαλος Δημήτριος Βόντας ο Ιωαννίτης -- Εκ των παπύρων της εν Αθήναις Αρχαιολογικής Εταιρείας -- Ο μέγας παπυρολόγος της Βιέννης Κάρολος Βέσσελυ