Άπαντα - Σούτσος, Αλέξανδρος, 1803-1863 (Λογοτεχνική Βιβλιοθήκη Φέξη, 1916)
Αι πρώται σάτυραι -- Πανοράματα της Ελλάδος -- Ο περιπλανώμενος -- Κάτοπτρον του 1845 -- Ποιητικόν χαρτοφυλάκιον -- Τουρκομάχος Ελλάς -- Ασμα πολεμιστήριον -- Η μεταβολή της Τρίτης Σεπτεμβρίου -- Πανόραμα της εν Αθήναις Εθνικής Συνελεύσεως -- Ήπειρος-Θεσσαλία-Μακεδονία-Ελλάς-Ωδή