Δωδεκανησιακή βιβλιογραφία. - Μαυρής, Νικόλαος Γ., 1899-1978 (Δωδεκανησιακή Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία. Δημοσίευμα, 1965)
Βιβλιογραφίαι--Βιβλιοθήκηι--Γενικαί πραγματείαι--Γεωλογία--Χλωρίς--Πανίς--Εκκλησία--Λαογραφία--Γλωσσολογία--ΤΟπωνύμια--Εκπαίδευσις--Ιατρικά--Νομικά--Οικονομία