Ελληνικές εκδόσεις στα χρόνια του νεοελληνικού διαφωτισμού : κατάλογος έκθεσης για το διεθνές συμπόσιο : από τον διαφωτισμό στις επαναστάσεις : ο Ρήγας και ο κόσμος του - Στάικος, Κωνσταντίνος Σπ. (Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών, 1998)
Ένας κατάλογος από βιβλία, φυλλάδια, μονόφυλλα, εφημερίδες και φιλολογικά περιοδικά, κατανεμημένα σε θεματικές ενότητες. Στις ενότητες του καταλόγου προτάσσονται εισαγωγικά σημειώματα και όλο το υλικό συνοδεύεται από εκτεταμένη εικονογράφηση καθώς και από σχόλια και βιβλιογραφικές παρατηρήσεις.