Λόγοι και μελέται. Τόμος ΣΤ΄ = Speeches and studies = Discours et etudes. Volume VI - Μπότσαρης, Δημήτρης-Νότης ([χ.ό.], 1974)
Εξηκονταετηρίς ελευθερώσεως Σουλίου και Δ. Ηπείρου -- Μικρά Ασία, αναμνήσεις -- Απελευθερωτικοί αγώνες 1912-1913, Γιάννινα και Σούλι -- Μάρκος Μπότσαρης