Λόγοι και μελέται. Τόμος Δ΄ : κοινοβουλευτικαί αγορεύσεις : parliamentary speeches : discours parlementaires - Μπότσαρης, Δημήτρης-Νότης ([χ.ό.], 1972)
Η ελευθερία του τύπου -- Τα παρά την Πρέσπα 14 συνοριακά χωρία -- Περί την μικρασιατικήν καταστροφήν -- Το πρωτόκολλον περί προστασίας των μειονοτήτων -- Εθνική οδοποιΐα -- Το κίνημα της 6ης Μαρτίου 1933 -- Εκλογικόν σύστημα