Λόγοι και μελέται. Τόμος Γ΄ = Speeches and studies = Discours et etudes. Volume III - Μπότσαρης, Δημήτρης-Νότης ([χ.ό.], 1967)
Ελλάς και Αμερική -- Ο βασιλεύς Γεώργιος Β΄ -- Ήπειρος -- Γεώργιος Ουάσιγκτων -- Έλληνες και Ισπανοί -- Το Μεσολόγγιον σύμβολον της ελευθερίας -- Πώς βλέπει ο Όμηρος την γυναίκα -- Εγκαίνια του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου -- Πανελλήνιον Ηρώον Μπιζανίου -- Ελβετοί φιλέλληνες -- Εκατονταετηρίς ένωσεως της Επτανήσου -- Η 150ετηρίς της Φιλικής Εταιρείας -- Ο βασιλεύς Παύλος