Λογοτεχνικές εκδόσεις μακεδονικών πόλεων πλήν Θεσσαλονίκης 1879-1950 : καταγραφή, βιβλιογραφία, προσωπογραφία - Χριστιανόπουλος, Ντίνος, 1931-2020 (Ινστιτούτο Βιβλίου και Ανάγνωσης, 1998)
Πρόκειται για μια καταγραφή, μέχρι το 1950, αποκλειστικά και μόνον των λογοτεχνικών εντύπων που είδαν το φως μέσα από τυπογραφεία μακεδονικών πόλεων.