Κατάλογος των αρχετύπων της εθνικής βιβλιοθήκης της Ελλάδος = Catalogue of incunabula in the national library of Greece : με ένταξη των αντιτύπων του Μουσείου Μπενάκη - Κόκκωνας, Ιωάννης (Τετράδια εργασίας, 1983)
Στο βιβλίο αυτό, το 5ο (1983) στη σειρά Τετράδια Εργασίας του Κέντρου Νεοελληνικών Ερευνών, περιγράφονται 149 βιβλία (123 εκδόσεις και 26 διπλά ή πολλαπλά αντίτυπα) που αποτελούν τη μεγαλύτερη ελληνική συλλογή αρχετύπων, αυτή της Εθνικής Βιβλιοθήκης.