Ελλάς : εθνική αγωγή - Τριανταφύλλου, Σπύρος Β. ([χ.ό.], 1949)
Η Ελλάδα ως κράτος -- Η ελληνική σημαία -- Ο ελληνικός εθνικός ύμνος -- Επέτειοι του ελληνισμού -- Καθήκοντα και δικαιώματα του πολίτου -- Ελληνικός πολιτισμός