Ελλάς. Η ιστορία και ο πολιτισμός του ελληνικού έθνους από τις απαρχές μέχρι σήμερα. Τόμος 1ος (Πάπυρος, 1997)
TO MNHMEIΩΔΕΣ ΔΙΤΟΜΟ ΕΡΓΟ καλύπτει ένα μεγάλο κενό στην Ελληνική βιβλιογραφία και προσφέρει ένα πολύτιμο βοήθημα σε κάθε σύγχρονο Έλληνα. Οι δύο τόμοι του έργου που συντάχτηκαν με τη συμβολή των πλέον ειδικών επιστημόνων, ερευνητών, καθηγητών όλων των ελληνικών Πανεπιστημίων αναφέρονται στην Ιστορία και τον Πολιτισμό του Ελληνικού Έθνους και στη γεωπολιτική παρουσία του σύγχρονου Ελληνικού Κράτους.