Virtual reality - Καλαμπαλίκης, Δημήτρης (Γνωριμία με-, 1992)
Εικονική πραγματικότητα: Ιστορία και εξέλιξη της νέας τεχνολογίας -- Οι πρωτοπόροι -- Ανάλυση και περιγραφή συστημάτων V.R. -- Παρουσίαση εφαρμογών σε διάφορους τομείς όπως: ιατρική, διαστημική, αρχιτεκτονική, ρομποτική, εκπαίδευση, ψυχαγωγία -- Φιλοσοφικές προεκτάσεις