Το βασικό λεξικό πληροφορικής : όλα γύρω από τους computers - Jarrett, Dennis (Μαλλιάρης-Παιδεία, 1987)
Ένα τέλειο λεξικό με όλη την ορολογία των Κομπιούτερς, μαζί με πολύτιμες πληροφορίες για όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε. Το βασικό λεξικό της πληροφορικής, είναι γνωστό σε παγκόσμια κλίμακα για την αρτιότητα και τον πλούτο των περιεχομένων του. Φτιαγμένο για να βοηθήσει ειδικά τον αρχάριο, αλλά και τον προχωρημένο χρήστη των κομπιούτερς, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα επαγγέλματα.