Η αποδοτική μελέτη : τεχνικές μελέτης για αποδοτικό διάβασμα και πρακτικές οδηγίες για επιτυχία στις εξετάσεις - Rhodes, Martin (Σειρά πρακτικής ψυχολογίας, 1982)
Εύκολες και εφαρμόσιμες τεχνικές μελέτης, για αποδοτικό διάβασμα. Και πρακτικές οδηγίες για επιτυχία σε κάθε είδους εξετάσεις.