Άπαντα. - Λυσίας, π. 450-π. 370 π.Χ. (Αρχαία ελληνική γραμματεία : Οι Έλληνες ;, 1993)
Περί δημεύσεως των του Νικίου αδελφού, υπέρ των Αριστοφάνους χρημάτων, κατά Ερατοσθένους, κατά Αγοράτου, κατ' Ανδοκίδου ασεβείας, υπέρ του Ερατοσθένους φόνου, προς Σίμωνα, περί τραύματος εκ προνοίας.