Χρονικόν περί των Τούρκων σουλτάνων : κατά τον Βαρβερινόν ελληνικόν κώδικα 111 - Ζώρας, Γεώργιος Θ., 1908-1982 (Πανεπιστήμιο Αθηνών.Σπουδ.Βυζαντινής και Νεοελ/κής φιλολογία, 1958)
Το χειρόγραφον του Χρονικού και η παρούσα έκδοσις -- Μουράτης -- Μπαγιαζίτης -- Μουσουλμάνος -- Μουσάς -- Μεχεμέτης -- Μουράτης -- Μεχεμέτης -- Μπαγιαζίτης -- Σελίμης -- Μουράτης ο Α΄ -- Βαγιαζίτ ο Α΄ -- Μουσουλμάνος -- Μουσάς -- Μωάμεθ ο Α΄ -- Μουράτ ο Α΄ -- Μωάμεθ ο Β΄ -- Βαγιαζίτ ο Β΄ -- Σελίμ ο Α΄