Der San Stefano vertrag und das griechentum - Νάλτσας, Χριστόφορος Α. (Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών. Ίδρυμα Μελετών Χερσονήσου του Αίμου, 1956)
Δεμένο με τα: 1) Η μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης = The moslem minority in Western Thrace / Ανδρεάδης, Κ. Γ. Θεσσαλονίκη : Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών. Ινστιτούτο Μελετών Χερσονήσου του Αίμου, 1956 2) The Paris peace conference of 1946 and the Greek - Bulgarian relations / Κωνσταντόπουλος, Δημήτριος Σ. Θεσσαλονίκη : Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών. Ίδρυμα Μελετών Χερσονήσου του Αίμου, 1956