Η Θεσσαλονίκη μεταξύ Ανατολής και Δύσεως : πρακτικά συμποσίου τεσσαρακονταετηρίδος της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών 30 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου 1980 (Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών : Μακεδονική βιβλιοθήκη, 1982)
Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών -- Οι Σικελοί στη Θεσσαλονίκη το 1185 -- Μεσαιωνικοί ναοί της Θεσσαλονίκης