Τρεις συνομιλίες - Ginsberg, Allen, 1926-1997 (Εκ βαθέων, 2001)
Τρεις συνομιλίες: ο Τζακ Κέρουακ με τον ρομαντικό ενθουσιασμό του, ο Μπάροουζ με την ευφυέστατη κριτική του για το αστυνομικό κράτος και τον έλεγχο του πνεύματος, και ο ¶λλεν Γκίνσμπεργκ με την ειλικρίνειά του.